Untitled 1

hakkımızda

Tarihçe

Firmamızın temelleri isminden anlaşılacağı üzere Reşat ve Recep KAHRAMAN Kardeşler tarafından 1958 yılında atılmıştır. İlk iştigal konuları olan marangozluk mesleğini geliştirerek 1964 yılında kamyon karoseri imalatına başlamıştır.

1964 - 1978 yılları arasında KAHRAMAN KARDEŞLER OTO KASALARI olarak Bergama' ya 5 km. uzaklıktaki Küçükkaya Köyündeki atölyede devam eden imalat işletmesine ilaveten şirket merkezimiz olan Sanayi Sitesindeki işyerimizde 1978 yılında sanayi malzemeleri satışına başlamıştır.

1990 yılında sonlandırdığımız karoserv imalatına, 1996 yılında saç kesme ve kıvırma makinaları ile imalatçılara yarı mamüller hazırlayarak farklı bir dönüş yaptık.

Firmamız halen 1000 m2 kapalı işyerimizde ; makina müştemilatı ile 0,35 mm ile 50 mm arası değişik kalınlık boyut ve cinslerdeki yassı mamul stoklarımızla 3000 kg/gün kapasite ile bölgemize hizmet etmeye devam etmektedir.

Ticari işletmemiz 2000 ton/yıl satış grafiği ve saygın müşteri portföyünü geçmişten geleceğe artan ihtiyaçlara cevap verecek şekilde geliştirme azim ve kararlılığını göstermektedir.

Gelişen ekonomik şartlarda işletmeyi pazara yaklaştırmak yerine, pazarı Bergama' ya taşıyarak, Bergama ve çevresinde istihdam sağlayıcı yatırımlarını her geçen gün artırmayı kandisine vazgeçilmez bir hedef olarak benimsemiştir. Hedef pazarlara uzaklık dezavantajını da nakliye sektörüne girerek ortadan kaldırmıştır.

Yıllar içersinde gerçekleşen değişiklikler Reşat ve Recep KAHRAMAN KARDEŞLER' in akibinde  KAHRAMAN KARDEŞLER İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ. hüviyetine dönüşerek değerli halkımıza hizmet etmeye devam etmektedir.

  • Reşat Kahraman Ustalık Belgesi (1979)
  • .

  • Recep Kahraman Ustalık Belgesi (1979)




Untitled 1